..:: Evenementen
Amsterdam Polo Trophy 2006 - Vrijdag 22 en zaterdag 23 september werd de Amsterdam Polo Trophy 2006 gehouden. Door het goede weer en de zomerse temperaturen was de sfeer al snel erg gezellig. Om even op adem te komen konden zowel de spelers als het publiek tussendoor genieten van een verfrissende OXYGIZER.
   
Sterrenlunch 2006 - Maandag 19 juni 2006 heeft OXYGIZER voor de tweede keer deelgenomen aan de Sterrenlunch. Dit keer werd de Sterrenlunch op het prachtige Chateau Neercanne georganiseerd. Hoewel de weergoden ons af en toe met een paar flinke lentebuien verrasten, was de sfeer en ambiance net als vorig jaar werderom fantastisch te noemen.
   

Sports Car Spring Rally 2006 - Op 31 maart, 1 april, 2 april 2006 werd voor de 4e keer de Sports Car Spring Rally gehouden. Novotel Maastricht organiseert dit evenement jaarlijks met een lengte van 250 km door Limburg en de Belgische Ardennen. Dit jaar deden maar liefst 171 deelnemers met zowel klassieke- als moderne sportbolides mee. Om de coureurs van extra energie te voorzien ontvingen alle coureurs bij de start uit een fles verfrissende OXYGIZER.

The European Fine Art Fair (TEFAF) 2006 - Van 10 t/m 19 maart 2006 werd de TEFAF in Maastricht gehouden. De TEFAF is de grootste kunstbeurs ter wereld waar ook dit jaar weer de meest exclusieve werken te bewonderen waren. Op de schitterende stand van Limbourgeois konden de gasten tussendoor op adem komen met een heerlijke OXYGIZER.
 
Sterrenlunch 2005 - Maandag 13 juni heeft OXYGIZER deelgenomen aan de Sterrenlunch op het prachtige Chateau St. Gerlach. Tijdens deze exclusieve lunch presenteerden 15 bekende sterrenkoks hun meest delicate amusegerechten. Het weer was prachtig, de ambiance geweldig en de reacties waren overweldigend. De catering had dan ook regelmatig moeite met de aanvoer van nieuwe glazen.