..:: Vitaliserend
Meer dan 150 mg zuurstof per liter

Mede door de samenstelling helpt OXYGIZER voor een effectieve eliminatie van oxidanten en afvalstoffen in het lichaam. Verder maakt het cardiovasculaire activiteiten (bij maximale krachtsinspanningen) makkelijker waardoor het hart minder belast wordt met het rondpompen van zuurstof. Na lichamelijke inspanningen leidt dit tot sneller herstel, hetgeen bewijst waarom OXYGIZER in elke omgeving van itensieve inspanning de winnaar is.

 

 

   

Waarom niet beschikbaar in plastic flessen?

Plastic heeft een lagere materiaalcompactheid dan glas. Het gebruik van plastic zou er dan ook toe leiden dat de zuurstof sneller zou ontsnappen. In vergelijk met koolzuur is zuurstof overigens nog gevoeliger hiervoor. Een gemiddelde fles frisdrank/mineraalwater bevat 4-6 gram koolzuur per liter, Oxygizer bevat
minimaal 150 mg zuurstof per liter om deze hoeveelheden zuurstof optimaal te conserveren is dan ook voor glas gekozen.

 

   
Waarom geen koolzuur?

Naast het feit dat we bijzonder gecharmeerd zijn van de zichtbare zuurstof bubbeltjes willen we geen afbreuk doen aan onze inzet en technologie. De koolzuur zou ervoor zorgen dat bij het openen van de fles de zuurstof direct zou ontsnappen.

 

 

   


Hoe wordt zuurstof opgenomen?

Elke cel in ons lichaam kan, in principe, zuurstof opnemen. Volgens vooraanstaande onderzoekers en dokters wordt zuurstof naar onze cellen getransporteerd via het mondslijmvlies en het maag en darmkanaal.

 

 

   
Meer zuurstof is extra energie

Normaal mineraalwater bevat 4 tot 5 mg zuurstof per liter. Oxygizer bevat >150 mg zuurstof per liter (>3.000%). Oxygizer is koolzuurvrij en bevat weinig natrium.