..:: Zijdezacht

London Evening Standard

Het was de prestigieuze London Evening Standard die het water omschreef als "zijdezacht, soepel en met een lichte sprankeling, zeer apart maar dan op aangename wijze". Met name de hoge hoeveelheid zuurstof zordt voor extra prikkeling van de smaakpapillen. Dit is dan ook de reden waarom u OXYGIZER steeds vaker aantreft in de betere hotels, lounge-clubs en restaurants.

 

 

 

   

Stil of koolzuur?

Als je de fles opent hoor je een lichte sprankeling net als bij koolzuurhoudend water. Als je vervolgens in de fles kijkt zie je een douchen van hele fijne bubbeltjes. Deze bubbeltjes zijn de zuurstof. Het water proeft dan ook als een stil water.

 


 

   
Waarom geen koolzuur?

Naast het feit dat we bijzonder gecharmeerd zijn van de zichtbare zuurstof bubbeltjes willen we geen afbreuk doen aan onze inzet en technologie. De koolzuur zou ervoor zorgen dat bij het openen van de fles de zuurstof direct zou ontsnappen.

 

 

 

 

   

Hoeveel OXYGIZER kan ik drinken?

U kunt zoveel OXYGIZER drinken als u zelf wilt, of u nu jong of oud bent, wel of niet sport. Het lichaam reguleert zelf de zuurstofspiegel in het bloed. Mocht u dus meer zuurstof binnenkrijgen dan het lichaam vraagt dan kan het lichaam dit zelf neutraliseren.