..:: Zuurstofwater
Zuiver mineraalwater uit de Sextner Dolomieten met meer dan 150 mg zuurstof per liter en koolzuurvrij. Dit alles geserveerd in een prachtige glazen fles om zuurstof en kwaliteit optimaal te behouden. Water en zuurstof de meest kostbare natuurlijke elementen.
Kwaliteit  
Kwaliteit is herkenbaar aan details. Van OXYGIZER kunt u daarom niet alleen een heerlijk natuurzuiver mineraalwater verwachten maar ook een hoogstaande kwalitatieve verpakking. Dit om de kwaliteit en zuurstof voor minimaal 2 jaar na botteling te garanderen.

Etiket
fluoriserend blauw en zilver, tevens aan binnenzijde bedrukt, goed klevend en een scherpe print.

Fles
voor optimaal behoud van kwaliteit en zuurstofcondities wordt gebruik gemaakt van (kristalhelder) glas, dit aangezien zuurstof qua compactheid veel fijner is dan koolzuur.

Sluiting
aluminium schroefdop aan de binnenzijde voorzien van isolatielaag en aan de buitenzijde van extra afdichtrand voor optimaalbehoud van kwaliteit en zuurstofcondities.

 
   

Zuiverheid

OXYGIZER was het eerste mineraalwater waarvan Dr. Masaru Emoto een foto maakte van de kristal structuur. Dr. Masaru Emoto is als wetenschapper werkzaam aan de Universiteit van Yokohama.

Hiernaast de prachtig gevormde structuur van een OXYGIZER Kristal bij -5 graden Celcius.

 

 

   
Prijzen en Awards

OXYGIZER heeft sinds de lancering diverse prijzen gewonnen. De prijzen hebben o.a. betrekking op productidee, design en kwaliteit. Hiernaast een overzicht van prijzen en awards.

Als zuurstofwater heeft OXYGIZER hiermee wereldwijd de meeste prijzen gewonnen

(klik op foto om afbeelding te vergroten)

 

 

 

 

   

Samenstelling

OXYGIZER bevat de volgende ingredienten: natuurlijk mineraalwater afkomstig uit de Sextner Dolomieten verrijkt met zuivere zuurstof.

De ingredientwaarden is conform goedkeuring op 28.05.2003 door de (autonome) provincie Bozen/afdeling 29 Oostenrijk.

De totale restwaarde (180 oC) bedraagt 770 mg/l en de fysiologische calorie aantal bedraagt 0 kcal (0kJ).